واکنش به غذای نامناسب در سلف دانشگاه علوم پزشکی همدان: قول تحول

در پی انتشار تصاویری از کیفیت نامطلوب غذای سلف دانشگاه علوم پزشکی همدان، مسئولان دانشگاه به سرعت وارد عمل شده و دستور پیگیری فوری موضوع را صادر کردند. بهروز کارخانه‌ای، از مسئولان دانشگاه، در گفتگو با خبرگزاری مهر اعلام کرد که پس از مشاهده فیلم، تیم‌های نظارتی دانشگاه به همراه کارشناسان بهداشت محیط، تحقیقات میدانی را آغاز کردند. بررسی‌ها نشان داد که غذای مورد نظر پس از پخت، برای چندین ساعت در فضای باز نگهداری شده که احتمال آلودگی سطحی را افزایش داده است. وی تاکید کرد که هیچ تفاوتی بین غذای دانشجویان و پرسنل وجود ندارد و کیفیت و سلامت غذا خط قرمز دانشگاه است. به همین منظور، از آشپزهای مجرب و مورد اعتماد استفاده شده و فرآیند پخت و آماده‌سازی غذا تحت نظارت دقیق استانداردهای بهداشتی انجام می‌شود. کارخانه‌ای تصریح کرد که هرگونه سهل‌انگاری در حوزه تغذیه دانشجویان غیرقابل قبول بوده و با متخلفان به شدت برخورد خواهد شد.

📌 منبع: [یاردانقلی نیوز](https://t.me/yardangoli_news)