لبو: گنج زمستانی با خواص بی‌نظیر برای سلامت قلب، کبد و دیابت

لبو، سبزی زمستانی خوش‌رنگ و پرخاصیت، منبع غنی از مواد مغذی حیاتی مانند فولات، منگنز، پتاسیم، منیزیم و مس است که نقش بسزایی در حفظ سلامت قلب، کبد و کل بدن ایفا می‌کند. نیترات موجود در این ریشه گیاهی با بهبود گردش خون، به کاهش فشار خون کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد. همچنین، آلفالیپوئیک‌اسید، یک آنتی‌اکسیدان قوی در لبو، در مدیریت دیابت مؤثر است و ترکیب بتالائین موجود در آن، خاصیت ضد سرطانی دارد و از بروز این بیماری پیشگیری می‌کند. فیبر طبیعی لبو به بهبود فرآیندهای گوارشی و رفع یبوست کمک شایانی می‌کند. علاوه بر این، بتائین موجود در لبو با پاکسازی کبد از چربی‌های مضر، عملکرد آن را تقویت می‌نماید. فولات موجود در لبو برای رشد و تکامل جنین در دوران بارداری ضروری است. مصرف منظم آب لبو نیز استقامت بدن را در فعالیت‌های ورزشی افزایش داده و به تنظیم سطح کلسترول خون کمک می‌کند.

منبع: snntv