لایه سفید روی خیارشور فله‌ای؛ مخمر یا کات کبود مضر؟

یک میکروبیولوژیست با بررسی لایه سفیدرنگ روی خیارشورهای فله‌ای آب نمکی، اعلام کرد که این لایه حاوی کپک یا باکتری نیست و از نوع مخمر است. با این حال، تحقیقات نشان می‌دهد که برخی خیارشورهای فله‌ای حاوی «کات کبود» (سولفات مس) هستند که برای تردی و رنگ‌دهی به خیارشور اضافه می‌شود، اما می‌تواند برای سلامت مضر باشد. نتایج آزمایش‌ها حاکی از آن است که دو نمونه از سه نمونه خیارشور فله‌ای مورد بررسی، حاوی کات کبود بوده‌اند، در حالی که نمونه خیارشور بسته‌بندی کارخانه‌ای فاقد این ماده بوده است. کات کبود علاوه بر تأثیر بر ظاهر خیارشور، می‌تواند خطراتی برای سلامتی مصرف‌کنندگان به همراه داشته باشد.

منبع: khabaronline_ir